Schakel onze verhuurdienst in

Van Cleemputte BVBA - Assenede - Verhuurdienst Graven en in de hoogte werken, het zijn niet altijd de makkelijkste ingrepen tijdens uw verbouwingen of nieuwbouw. Om goed uitgerust te zijn voor deze werken rekent u meteen op onze verhuurdienst. Wij geven u graag advies over ons aanbod.

Hoogtewerkers

Zorg er voor dat u veilig en stevig staat wanneer u in de hoogte moet werken. Met behulp van één van onze hoogtewerkers zal u vlot takken en bomen kunnen vellen, muren in de hoogte bouwen of aan daken werken. Huur vandaag nog een hoogtewerker voor uw project. Wij geven u met plezier alle informatie voor aangename werken.

Minigravers

Schakel onze verhuurdienst vanuit Assenede eveneens in wanneer u voor grondwerken staat. Werken in de tuin of gleuven graven voor de rioleringen gaan eens zo snel vooruit met een Bobcat minigraver of een kraantje. Van Cleemputte verhuurt onder andere Bobcats van het type E20 en E32.

Contact

Ga voor veilige en doorgedreven werken in de regio van Assenede dankzij de machines van Van Cleemputte. Bel ons meteen op om de huur van een machine te bespreken. Wij geven u alle advies voor een goede werking. Wanneer u na de werken met puin zit, zijn wij er eveneens met de verhuur van een afvalcontainer voor de efficiënte afvoer van het puin.

Maandag - Donderdag : 08.00u > 12.00u | 13.00u > 18.00u  [ Vrijdag - Zaterdag : Op afspraak / Zondag : gesloten ]

Heremietstraat 14 - 9960 Assenede - België - Ligging
Gsm : +32 (0) 475 41 29 09
BTW BE0452 555 181