Geslaagde projecten beginnen met perfecte grondwerken

Van Cleemputte BVBA - Assenede - Grondwerken Voor het nivelleren van gronden op bouwterreinen tot het bewerken van landbouwgronden, met onze grondwerken beschikt u snel over de juiste ondergrond voor uw plannen. Informeer bij ons wat wij kunnen betekenen voor uw gronden.

Bouwprojecten

Om goed van start te gaan met uw bouwproject wenst u in de eerste plaats over een geschikt stuk grond te beschikken. Met onze ervaring en gespecialiseerde machines nivelleren wij uw terreinen zodat de werken kunnen aanvatten. Van Cleemputte uit Assenede is uw partner om gronden te nivelleren en bouwklaar te maken.

Tuin & landbouw

Maak gebruik van onze grondactiviteit voor de aanleg van uw tuin. Ook voor deze projecten komt een professionele nivellering van pas. Om de grond helemaal op punt te zetten, saneren wij door vervuilde aarde weg te voeren. Door teelaarde en compost aan te brengen vanuit ons recyclagepark, maken wij uw ondergrond voor tuin- en landbouw helemaal in orde.

Opritten & terrassen

Tot slot nemen wij eveneens de ruimte rond uw woning of bedrijf onder handen. Ons team voorziet gerichte graafwerken voor het aanleggen van funderingen, opritten en terrassen. Wanneer de ondergrond klaar is, nivelleren wij het terrein zodat de volgende aannemer kan beginnen met het leggen van de vloerbedekking. Vraag ons om de stabilisé te leveren.

Contact

Aarzel niet om Van Cleemputte in te schakelen voor grondwerken. Vanuit Assenede komen wij naar u toe met onze aangepaste machines.

Maandag - Donderdag : 08.00u > 12.00u | 13.00u > 18.00u  [ Vrijdag - Zaterdag : Op afspraak / Zondag : gesloten ]

Heremietstraat 14 - 9960 Assenede - België -
Gsm : +32 (0) 475 41 29 09
BTW BE0452 555 181